Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna - 23 oktober 2009 22:18

hur fan kan man som företag, eller va dom nu e, få ringa o sälja rakhyvlar per telefon?!?! dessutom säljer dom d inte. man får prova den gratis men betalar bara porto. när dom ringde mig för nån vecka sen sa jag ja. jävligt idiotiskt gjort. jag vill inte ha en sån i min lägenhet!! paketet e inte öppnat o jag har jävligt god lust att bara slänga den nere på gården i soptunnan. men den fula räkningen på portot ligger i paketet o jag vill INTE behöva öppna d. vilket jag inte tänker göra heller. detta ska jag fan absolut  inte äventyra. men fan!!!! helvetes jävla röv!!

förlåt alla mina ordval!!

Av Anna - 23 oktober 2009 21:54

men fan då! kan inte nån bara lära mig en sak?!?! jag vill kunna skita pengar. jag vill kunna åka iväg till malmö i helgen. lördag till söndag. snälla!! jag behöver d. jag vill d!! men även om jag skulle kunna betala så jobbar jag ju faktiskt på söndag så d går ju inte ändå.

men jag behöver den kursen!! kan inte förklara va den handlar om. men om min mamma läser detta o jag säger laila, mia, resa så fattar du!!!!

Av Anna - 22 oktober 2009 21:39

idag har jag varit m på en danslektion!!

superkul va d. solosalsa blev d. hade inte så bråttom hem efter barngrupperna. så då kolla jag va som fanns idag o valet blev denna lektion. kul o prova nåt man inte gjort innan. d va lixom ingen nybörjargrupp heller. dom hade dansat några terminer tydligen, hihi. men tror d gick rätt bra ändå. va nog inte så bortkommen som jag trodde jag skulle va. när jag väntade på bussen kändes allt verkligen helt superbra. eller ja, superbra e ju till att överdriva. jag kände mig glad iaf. rätt härligt ändå. men sen blev jag bara så supertrött. så sängen kallar strax kan jag ju säga.

men i vilket fall som helst så har jag nu haft två rätt bra dagar! nice!

Av Anna - 22 oktober 2009 12:12

e antagligen ett virus jag fått

alltså finns d inte mkt att göra m min hals

Av Anna - 22 oktober 2009 09:59

jag kan ju börja m att säga att jag slutat m dom där ångestdämpande tabletterna. dom dämpade fan ingen ångest, tvärtom!! d e inte första gången som jag mått superkonstigt när jag tagit dom. nu va d sista gången o jag ser kopplingen. d e ju inte meningen att ångesten ska öka o enda utvägen blir att göra nåt jag inte borde o dessutom inte vill egentligen. jag trodde att ångestdämpande medicin skulle dämpa ångest!! eller e d jag som fattat fel? min läkare ska ringa mig senare idag så jag får ta d m honom. fattar lixom inte.

tänkte göra mig klar lite snabbt nu för att cykla ner till citykliniken idag igen. halsen!! ont när jag sväljer, gigantisk halsmandel:( bara till att kolla upp.

Av Anna - 20 oktober 2009 19:46

halvligger i soffan under täcke

puh sover nere vid mina fötter

house på tv

orkar inte glo direkt

fokuserar på datorn o skriver lite

känns jäkligt tungt i huvet idag

besviken o arg på mig själv

hur fan kan jag bara va så dum

d skulle aldrig mer hända

jag lovade d

mig själv

jag lovade mig själv

slutar nu m mina ångestdämpande tabletter

dom gör bara skit ändå

hjälper inte

rent fysiskt hjälper dom

men psykiskt stjälper dom






Av Anna - 20 oktober 2009 10:03

nu ska jag klä mig o göra mig klar för att cykla ner på samtal. en av veckans höjdpunkter helt klart. inte riktigt frisk bara d eller?!?! men jag har turen att ha fått en superbra psykolog. efter där måste jag handla lite mat, tråk!! ingen större lust till d men måste väl göras.

på tisdagar brukar jag ju va m på lektionen för gymnasieeleverna. men tror faktiskt jag hoppar d idag. mår inte riktigt hundra o väljer att fokusera på barndansen istället. d bästa m gymnasielektionen e att jag själv lär mig jättemkt som jag har nytta av i min utbildning. får se om jag har nåt o skriva här senare. men nåt har jag säker o berätta.

have a nice day!

Av Anna - 19 oktober 2009 11:00

sover hårt

drömmer som tusan

ibland bra

ibland tråkigt

drömmarna kan kännas så verkliga

känns fan helt segt just nu

va o hämtade medicin innan

hon tittade på mig o undrade hur d va

tror min läkare sagt nåt eller skrivit nåt

hon sa jag skulle ringa honom om d va nåt

kommer jag klart göra

d dumma e att han e där typ 2 dagar i veckan

o dessutom ska ha sluta om en månad


nu måste jag hoppa in i duscha

pallar inte

segt o ta sig in där

men lika segt o ta sig ut, hihi

måste iväg o köpa en ny patron till min soda stream

sen ska jag hämta lill-loppan på dagis:)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards